Delta Airlines

Eftersom vi bokade biljetter så himla sent (dagen innan) så fanns det inte så många flygbolag att välja på. Vi hamnade på Delta Airlines vilket är ett bolag som jag inte skulle rekommendera till någon.

Maten var bland det äckligaste jag ätit i hela mitt liv...
Resan till NY gick annars ganska okej, hemresan var däremot hemsk.
Flygvärdinnorna kunde i princip ingenting. Dom var otrevliga, förstod inte engelska (dom översatte helt fel när piloten pratade), dom hade ingen säkerhetsgenomgång, dom visade inte var nödutgångarna fanns, dom kollade inte så att alla bagageluckor ovanför folks huvuden var stängda (trots att vi väntade på flygplatsen i ca 4 timmar pga oväder och sedan hade världens turbulens på hemvägen så att hela planet skakade hur mycket som helst). Dom kunde inte ens servera drycken först när det var dags för mat. Allvarligt. Haha orka sura men det var faktiskt lite läskigt att dom var så sjukt ointresserade av säkerheten när dom ändå visste att det var full storm uppe i luften. Det här var samma kväll som ett annat plan fick nödlanda med 30 skadade passagerare pga all turbulens som var.

Ja just det ja, sedan fanns det inga TVskärmar på sätena heller, och med tanke på att det är över 8 timmars flygning så kändes det ganska ruttet. På vägen dit hade dom skärmar på varje säte, men tyvärr var hörlurarna så värdelösa att man inte hörde vad dom sa på filmen hur hög volym man än hade. Det blev liksom bara som ett gällt skrikande/skärande ljud ju mer man höjde, utan att man hörde orden bättre för det.

Så... om du ska flyga med Delta;
* ta med dig egen mat/chips/kakor/vadsomhelst (dom sålde inget sådant på planet heller)
* ta helst med dig en dator som du har laddat ner filmer till (mobilen blir lite liten att titta på i 8 timmar)
* ta med dig en bra bok

Själv brukar jag sova ganska mycket på flygresor så jag kom undan ganska lindrigt ändå...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0